Gå direkt till innehållet
Representationen i Finland
Nyhetsartikel12 december 2022Representationen i FinlandLästid: 1 min

Anbudsinbjudan för cateringtjänster vid EU-kommissionens representation i Finland

Voimatalo

EU-kommissionens representation i Finland söker genom anbudsförfarande en avtalspartner för cateringtjänster.

EU-kommissionens representation i Finland anordnar årligen en rad möten och olika typer av evenemang och vid vissa av dessa ingår servering. Representationskontoret är beläget på Malmgatan 16 i Helsingfors och det är där som merparten av mötena och evenemangen hålls.

Vi söker nu en avtalspartner för de kommande fyra åren och kommer därför att inleda ett anbudsförfarande för ett kontrakt av medelstort värde (upphandlingens värde understiger 140 000 euro).

Aktörer som är intresserade av att delta i anbudsförfarandet ombeds att anmäla sitt intresse via systemet Anbudsinfordringar från gemenskapsinstitutionerna eTendering - Uppgifter (europa.eu) (Åtgärder - Anmäl intresse (COMM/HEL/2023/MVP/0002) senast den 8 januari 2023. Man måste vara inloggad i systemet för att kunna anmäla intresse.

Denna annons förbinder inte representationskontoret att inleda ett anbudsförfarande eller att bjuda in alla aktörer som har visat intresse och som kan komma i fråga för att delta i anbudsförfarandet.

Mer information: Offentliggörande på förhand av ett förhandlat förfarande för tilldelning av kontrakt till lågt eller medelhögt värde enligt EU:s budgetförordning (dokumentlänk på svenska).

Översikt

Publiceringsdatum
12 december 2022
Upphovsman
Representationen i Finland