Gå direkt till innehållet
Representationen i Finland

Kontakt i Finland

EU har en central kontakttjänst och flera lokala EU-kontaktpunkter i Finland.

Använd länkarna nedan om du har frågor om EU, behöver hjälp att hitta specifika uppgifter, vill ha åtkomst till dokument eller vill nå en EU-expert för medverkan i ett evenemang.

Ring eller skriv till oss

Har du frågor om EU? Ring eller skriv till oss – på svenska eller ett annat EU-språk. Europa direkt-tjänsten är kostnadsfri.

EU:s kontaktpunkter i Finland

Europa direkt-kontoren bidrar till att föra EU närmare människor runtom i Finland. De anordnar evenemang och tillhandahåller information och broschyrer om EU och dina rättigheter som EU-medborgare.

Kontakt

Kontaktuppgifter till EU-kommissionens representation i Finland. Representationen tar emot gruppbesök när så är möjligt.

Press och media

Välkommen att kontakta EU-kommissionens mediateam i Helsingfors och centrala presstjänst i Bryssel! Här hittar du information om våra tjänster för press och media, material, ackrediteringar och pressmeddelanden.

Övriga EU-aktörer i Finland

Här hittar du information om aktörer och nätverk som informerar om bland annat konsumentskydd, sysselsättning, utbildning och forskning, och hjälper företag med olika frågor.

EU@Ode

På första våningen i Helsingfors centrumbibliotek (Tölöviksgatan 4) finns den interaktiva utställningslokalen EU@Ode, som upprätthålls av EU-kommissionen och Europaparlamentet. Vid EU@Ode kan du som besökare bekanta dig med Europeiska unionen och dess verksamhet på olika sätt.