Gå direkt till innehållet
Representationen i Finland

Kontakt i Finland

EU har en central kontakttjänst och flera lokala EU-kontaktpunkter i Finland.

Använd länkarna nedan om du har frågor om EU, behöver hjälp att hitta specifika uppgifter, vill ha åtkomst till dokument eller vill nå en EU-expert för medverkan i ett evenemang.

Har du frågor om EU? Ring eller skriv till oss – på svenska eller ett annat EU-språk. Europa direkt-tjänsten är kostnadsfri.

Europa direkt-kontoren bidrar till att föra EU närmare människor runtom i Finland. De anordnar evenemang och tillhandahåller information och broschyrer om EU och dina rättigheter som EU-medborgare.

Kontaktuppgifter till EU-kommissionens representation i Finland. Representationen tar emot gruppbesök när så är möjligt.

Välkommen att kontakta EU-kommissionens mediateam i Helsingfors och centrala presstjänst i Bryssel! Här hittar du information om våra tjänster för press och media, material, ackrediteringar och pressmeddelanden.

Här hittar du information om aktörer och nätverk som informerar om bland annat konsumentskydd, sysselsättning, utbildning och forskning, och hjälper företag med olika frågor.

På första våningen i Helsingfors centrumbibliotek (Tölöviksgatan 4) finns den interaktiva utställningslokalen EU@Ode, som upprätthålls av EU-kommissionen och Europaparlamentet. Vid EU@Ode kan du som besökare bekanta dig med Europeiska unionen och dess verksamhet på olika sätt.