Siirry pääsisältöön
Euroopan komission logo
suomi
Suomen-edustusto

Yhteystiedot Suomessa

Euroopan unioni tarjoaa sekä keskustietopalvelun että erilaisia tietopalveluita ja verkostoja ympäri Suomea.

Jos sinulla on kysyttävää EU:sta, tarvitset apua tiedonhaussa, haluat tutustua asiakirjoihin tai jos tarvitset EU-asiantuntijaa tapahtumaan, löydät yhteystiedot alla olevista linkeistä.

Soita tai kirjoita

Onko sinulla kysyttävää EU:sta? Soita tai kirjoita suomeksi tai muulla EU-kielellä. Europe Direct -palvelu on maksuton.

EU:n yhteyspisteet Suomessa

Paikalliset Europe Direct -pisteet toimivat suorana kanavana kansalaisten ja EU:n toimielinten välillä. Ne järjestävät tilaisuuksia, ja niiltä saa tietoja ja julkaisuja EU:n politiikoista ja EU:n kansalaisten oikeuksista.

Yhteystiedot

Euroopan komission Suomen-edustuston yhteystiedot ja sijainti. Edustusto ottaa vastaan vierailuryhmiä mahdollisuuksien mukaan.

Mediapalvelut

Ota yhteyttä Euroopan komission mediapalveluihin Suomessa ja Brysselissä. Osiosta löydät tietoa mediapalveluista, materiaaleista ja akkreditoinneista sekä lehdistötiedotteet.

Muut EU-toimijat Suomessa

Tietoa toimijoista ja verkostoista, jotka tarjoavat tietoa muun muassa kuluttajan oikeuksista, työllistymisestä, koulutuksesta ja tutkimuksesta, sekä auttavat yrityksiä.

EU@Oodi

Helsingin keskustakirjasto Oodin (Töölönlahdenkatu 4) katutasossa sijaitsee vuorovaikutteinen EU@Oodi-näyttelytila. Komission ja parlamentin ylläpitämä EU@Oodi esittelee Euroopan unionia ja sen toimintaa.