Skip to main content
Euroopan komission logo
Suomen-edustusto
Uutisartikkeli22 huhtikuu 2021Suomen-edustusto

Kerro komissiolle mielipiteesi EU:n maataloustuotteiden menekinedistämispolitiikasta!

EU:n maataloustuotteiden menekinedistämiskampanjoiden tarkoituksena on avata uusia markkinamahdollisuuksia EU:n viljelijöille ja elintarviketeollisuudelle ja auttaa niitä kehittämään liiketoimintaansa.

Komissio haluaa kuulla näkemyksiä siitä, miten menekinedistämispolitiikalla voidaan vaikuttaa kestävämmän tuotannon ja kulutuksen sekä tasapainoisempien ruokavalioiden edistämiseen komission Pellolta pöytään- ja biodiversiteettistrategian sekä EU:n syöväntorjuntasuunnitelman mukaisesti. Näkemyksiä toivotaan muun muassa maatalousalaa edustavilta organisaatioilta, kuluttajajärjestöiltä, kaupanedistämisalan organisaatioilta, yksityisiltä yrityksiltä, vähittäiskaupan alan organisaatioilta, päättäjiltä ja viranomaisilta, ympäristö- ja kansanterveysjärjestöiltä, ajatushautomoilta, tutkimuslaitoksilta ja yksityishenkilöiltä. Suomenkieliseen kuulemislomakkeeseen pääset alla olevasta linkistä vaihtamalla kielen sivun yläreunassa olevasta kielivalikosta. Kerro mielipiteesi 23. kesäkuuta mennessä!

Lue lisää: https://ec.europa.eu/info/law/better-regulation/have-your-say/initiatives/12782-EU-farm-and-food-products-review-of-policy-on-promotion-inside-and-outside-the-EU/public-consultation

Tiedot

Julkaisupäivä
22 huhtikuu 2021
Laatija
Suomen-edustusto