Skip to main content
Euroopan komission logo
Suomen-edustusto

Uutiset ja tapahtumat

Hammer of Justice
  • Lehdistötiedote

Komission mukaan Unkari ei ole edistynyt riittävästi uudistuksissaan ja sen on saavutettava keskeiset välitavoitteet tuen saamiseksi elpymis- ja palautumistukivälineestä

Komissio on tänään esittänyt Unkarille talousarvion ehdollisuusjärjestelmän mukaisen arvioinnin. Komissio katsoo, että jo toteutetuista toimista huolimatta EU:n talousarvioon kohdistuu edelleen riski, koska vielä toteuttamatta olevat korjaavat toimenpiteet ovat luonteeltaan rakenteellisia.

Faktantarkistus

Internetissä leviää monenlaista tietoa eikä sen todenmukaisuudesta voi aina olla varma. Osa väärästä tiedosta voi johtua väärinkäsityksistä mutta osan takana on järjestelmällistä harhaanjohtamista ja vaikuttamista. Koronaviruspandemia on lisännyt disinformaation määrää verkossa.

Mediapalvelut

Ota yhteyttä Euroopan komission mediapalveluihin Suomessa ja Brysselissä. Osiosta löydät tietoa mediapalveluista, materiaaleista ja akkreditoinneista sekä lehdistötiedotteet.

Julkaisut

EU tuottaa paljon erilaisia julkaisuja. EU-julkaisut on verkossa toimiva kirjakauppa ja arkisto. Siitä vastaa EU:n julkaisutoimisto, joka sijaitsee Luxemburgissa.

Uutiskirje

Edustusto julkaisee pääsääntöisesti viikoittain ilmestyvää uutiskirjettä, joka sisältää tiiviissä ja yleistajuisessa muodossa komission uutisia edeltävältä viikolta. Siinä on myös EU-aiheisia linkkivinkkejä sekä tietoa avoinna olevista työpaikoista ja tulevista tapahtumista.

Edustuston kuulumisia

Mitä edustustossa tapahtuu ja mitkä EU-teemat puhuttavat Suomessa? Henkilökuntamme kirjoittaa kuulumisia - kurkista kulissien taakse!