Skip to main content
Euroopan komission logo
Suomen-edustusto

Uutiset ja tapahtumat

Internetissä leviää monenlaista tietoa eikä sen todenmukaisuudesta voi aina olla varma. Osa väärästä tiedosta voi johtua väärinkäsityksistä mutta osan takana on järjestelmällistä harhaanjohtamista ja vaikuttamista. Koronaviruspandemia on lisännyt disinformaation määrää verkossa.

Ota yhteyttä Euroopan komission mediapalveluihin Suomessa ja Brysselissä. Osiosta löydät tietoa mediapalveluista, materiaaleista ja akkreditoinneista sekä lehdistötiedotteet.

EU tuottaa paljon erilaisia julkaisuja. EU-julkaisut on verkossa toimiva kirjakauppa ja arkisto. Siitä vastaa EU:n julkaisutoimisto, joka sijaitsee Luxemburgissa.

Edustusto julkaisee pääsääntöisesti viikoittain ilmestyvää uutiskirjettä, joka sisältää tiiviissä ja yleistajuisessa muodossa komission uutisia edeltävältä viikolta. Siinä on myös EU-aiheisia linkkivinkkejä sekä tietoa avoinna olevista työpaikoista ja tulevista tapahtumista.

Mitä edustustossa tapahtuu ja mitkä EU-teemat puhuttavat Suomessa? Henkilökuntamme kirjoittaa kuulumisia - kurkista kulissien taakse!