Skip to main content
Euroopan komission logo
suomi
Suomen-edustusto

Uutiset ja tapahtumat

European Climate Pact
  • Uutisartikkeli

Ryhtyisikö EU:n ilmastosopimuslähettilääksi?

EU:n ilmastosopimuslähettiläät ovat henkilöitä, jotka innostavat ja tukevat lähiyhteisöjään ja verkostojaan ilmastotoimiin ja tiedottavat niistä. Lähettiläiden tehtävänä on mm. johtaa esimerkillään, inspiroida muita ja tehdä yhteistyötä ilmastoasioista kiinnostuneiden tahojen kanssa.

Faktantarkistus

Internetissä leviää monenlaista tietoa eikä sen todenmukaisuudesta voi aina olla varma. Osa väärästä tiedosta voi johtua väärinkäsityksistä mutta osan takana on järjestelmällistä harhaanjohtamista ja vaikuttamista. Koronaviruspandemia on lisännyt disinformaation määrää verkossa.

Mediapalvelut

Ota yhteyttä Euroopan komission mediapalveluihin Suomessa ja Brysselissä. Osiosta löydät tietoa mediapalveluista, materiaaleista ja akkreditoinneista sekä lehdistötiedotteet.

Julkaisut

EU tuottaa paljon erilaisia julkaisuja. EU-julkaisut on verkossa toimiva kirjakauppa ja arkisto. Siitä vastaa EU:n julkaisutoimisto, joka sijaitsee Luxemburgissa.

Uutiskirje

Edustusto julkaisee pääsääntöisesti viikoittain ilmestyvää uutiskirjettä, joka sisältää tiiviissä ja yleistajuisessa muodossa komission uutisia edeltävältä viikolta. Siinä on myös EU-aiheisia linkkivinkkejä sekä tietoa avoinna olevista työpaikoista ja tulevista tapahtumista.

Edustuston kuulumisia

Mitä edustustossa tapahtuu ja mitkä EU-teemat puhuttavat Suomessa? Henkilökuntamme kirjoittaa kuulumisia - kurkista kulissien taakse!