Siirry pääsisältöön
Suomen-edustusto
Uutisartikkeli2. marraskuuta 2020Suomen-edustustoArvioitu lukuaika: 1 min

Virtuaalisen päätösjuhlan järjestäminen

Euroopan komission Suomen-edustusto on avustanut Europe Direct –tiedotusverkostoa vuosina 2018 – 2020. Tiedotuspisteitä on yhdeksällä paikkakunnalla: Hamina, Kajaani, Kankaanpää, Kuopio, Oulu, Nivala, Seinäjoki, Turku ja Valkeakoski. Uusi vastaava...

Koronatilanteen jatkuvasti muuttuessa sekä useiden organisaatioiden matkustusrajoituksista johtuen tilaisuus on tarkoitus pitää täysin virtuaalisena maaliskuussa 2021 (päivä tarkentuu myöhemmin) ja virka-aikaan noin 2 tuntia maksimissaan. Tilaisuuteen osallistuu maksimissaan 50 henkilöä. Tilaisuudessa on tarkoitus käyttää kiitospuheenvuoroja ja kerätä kommentteja ja palautetta verkostojen vetäjiltä, luonteeltaan tilaisuus saa olla rento. Vaikka tilaisuus on täysin virtuaalinen, haluaisimme että siitä jäisi mukava muisto verkoston jäsenille.

Ehdotuksessa ja tarjouksessa tulisi olla seuraavaa:

- 50 kpl sinistä hupparia, missä EU:n tähdet toimitettuna yllä mainituille paikkakunnille. 25 kpl huppareista toimitettuna edustustoon Malminkatu 16 ennen virtuaalitilaisuutta

- Maksimissaan 35 säilyvää ”herkkulaatikkoa” ml. alkoholiton juoma, jolla voi kilistellä. Toimitettuna yllä mainituille paikkakunnille (2-3 per paikkakunta) ja loput pääkaupunkiseudulle. Tarkoitus on, että herkkuja voi syödä virtuaalitilaisuuden aikana.

- Alusta, missä tilaisuus pidetään. Alustan täytyy ehdottomasti olla sellainen, missä mitään ei tarvitse ladata (toimia selaimella) ja sitä pitää pystyä testaamaan etukäteen edustuston ja yhden vieraan kanssa etukäteen. Alustan olisi hyvä olla visuaalisesti kiva.

- Tarvittavat etäsuunnittelupalaverit edustuston kanssa.

(Huppareiden ja herkkulaatikoiden toimitus kotiovelle)

Mikäli pandemian tai muun sellaisen johdosta tilaisuus joudutaan perumaan Euroopan komission Suomen-edustusto maksaa vain siihen asti suoritetuista palveluista.

Tarjous toimitetaan sähköpostitse osoitteeseenCOMM-REP-FI-TENDERatec [dot] europa [dot] eu mahdollisimman pian viimeistään ti 10.11.2020.

Tarjouskilpailun ratkaisuperuste on halvin hinta.

Tarjouksessa tulee olla palvelun kokonaishinta sekä eritellyt hinnat (ml. mahdollinen laskutuslisä) sekä ilman arvonlisäveroa ja arvonlisäveron kanssa.

Maksuehto 30 päivää netto.

Tarvittaessa saatte lisätietoja lähettämällä sähköpostin yllämainittuun sähköpostiosoitteeseen.

Tiedot

Julkaisupäivä
2. marraskuuta 2020
Laatija
Suomen-edustusto