Siirry pääsisältöön
Suomen-edustusto
Uutisartikkeli26. marraskuuta 2020Suomen-edustustoArvioitu lukuaika: 1 min

Kolmen kuukauden Erasmus-vaihdossa Pohjois-Walesissa

Englannin kielen kääntämistä ja tulkkausta Helsingin yliopistossa opiskellut Aino Suoranta haki neljäntenä opiskeluvuotenaan Erasmus-vaihtoon Pohjois-Walesiin.

”Muistelen, että hakuprosessi oli sujuva. Silloin oli käytössä nykyisinkin käytössä oleva Mobility-Online hakuportaali, jossa oli kohta kohdalta kerrottu, mitä milloinkin pitää tehdä. Alkuperäisen hakemuskirjeen lisäksi täytyi siihen yliopistoon, johon tuli hyväksytyksi, kirjoittaa vielä erillinen motivaatiokirje. Ennen lähtöä tuli kohdeyliopistoon myös toimittaa allekirjoitettavaksi Learning Agreement -dokumentti, josta kävi ilmi, mitä kursseja kohdeyliopistossa haluaa opiskella”, kertoo Aino. Hän pitää Erasmus-ohjelman etuina sujuvan hakuprosessin lisäksi sen selkeyttä ja helppoutta sekä Erasmus-vaihtoon osallistuville maksettavaa apurahaa. Aino kertoo muistelevansa vaihtoa edelleen usein, ja vaihtoon lähtöä harkitsevalle Aino haluaa sanoa, että vaihtoon kannattaa ehdottomasti lähteä.

Lue lisää: https://www.studentum.fi/loyda-koulutuksesi/opiskelu-ulkomailla/erasmus-opiskelijavaihto-pohjois-walesissa-19230

Tiedot

Julkaisupäivä
26. marraskuuta 2020
Laatija
Suomen-edustusto