Siirry pääsisältöön
Suomen-edustusto

Uutiset ja tapahtumat

Disinformaatio ja ulkomainen tiedon manipulointi ja häirintä ovat vakava uhka yhteiskunnillemme. Ne voivat heikentää demokraattisia instituutioita ja prosesseja, kuten vaaleja, estämällä ihmisiä tekemästä tietoon perustuvia päätöksiä tai estämällä heitä äänestämästä.

Ota yhteyttä Euroopan komission mediapalveluihin Suomessa ja Brysselissä. Osiosta löydät tietoa mediapalveluista, materiaaleista ja akkreditoinneista sekä lehdistötiedotteet.

EU tuottaa paljon erilaisia julkaisuja. EU-julkaisut on verkossa toimiva kirjakauppa ja arkisto. Siitä vastaa EU:n julkaisutoimisto, joka sijaitsee Luxemburgissa.

Edustusto julkaisee pääsääntöisesti viikoittain ilmestyvää uutiskirjettä, joka sisältää tiiviissä ja yleistajuisessa muodossa komission uutisia edeltävältä viikolta. Siinä on myös EU-aiheisia linkkivinkkejä sekä tietoa avoinna olevista työpaikoista ja tulevista tapahtumista.

Mitä edustustossa tapahtuu ja mitkä EU-teemat puhuttavat Suomessa? Henkilökuntamme kirjoittaa kuulumisia - kurkista kulissien taakse!