Siirry pääsisältöön
Euroopan komission logo
suomi
Suomen-edustusto

Projects

Rajaimet

Projects (12)

RSS
Näytetään tulokset 1 – 10

Biodiversea-hanke tähtää Itämeren kestävämpään käyttöön

LIFE-IP BIODIVERSEA on Suomen suurin Itämeren suojeluun keskittyvä yhteistyöhanke. Vuonna 2021 käynnistynyt hanke kestää kahdeksan vuotta, ja sen kokonaisbudjetti on lähes 20 miljoonaa euroa. 60 prosenttia rahoituksesta tulee EU:n LIFE-ohjelmasta.

Hankkeen toteutuspaikat
Suomi

Vilkku-hankkeet tekevät liikkumisesta viisaampaa Kuopion seudulla

Kuopion seudun viisaan liikkumisen toimintamallin laatiminen (A71882) ja Kuopion seudun viisaan liikkumisen investointihanke (A71883) -hankkeita (VILKKU) ovat seuranneet Kuopion älykkään liikenneinfran selvitystyö- ja investointihankkeet (KÄLLI, A75735 ja A75737).

Hankkeen toteutuspaikat
Suomi

Karelianpolut tarjoavat monipuolisia liikuntamahdollisuuksia

Polkujuoksua, maastopyöräilyä ja patikointia varten suunnitellut Karelianpolut sijaitsevat Kiteen, Rääkkylän ja Tohmajärven alueella. Reitit ovat erittäin suosittuja myös koiranulkoiluttajien, marjastajien ja sienestäjien keskuudessa.

Hankkeen toteutuspaikat
Suomi

Rajat ylittävää raakkujen suojelua LIFE-hankkeen avulla

EU:n LIFE-ohjelmasta tukea saavan LIFE Revives -hankkeen yleisenä tavoitteena on elvyttää Suomen, Ruotsin ja Viron raakkukannat kohti suotuisaa suojelutasoa. Hankkeen aikana kunnostetaan yhteensä noin 117 kilometriä jokielinympäristöjä lohikaloille ja raakuille sopivaksi.

Hankkeen toteutuspaikat
Suomi