Siirry pääsisältöön
Suomen-edustusto
Uutisartikkeli28. lokakuuta 2021Suomen-edustustoArvioitu lukuaika: 1 min

Haettavana tukea EU:n koheesiopolitiikkaan liittyvään tiedotukseen

Euroopan komission alue- ja kaupunkipolitiikan pääosasto tarjoaa viidettä kertaa tukea EU:n koheesiopolitiikasta raportointiin.

Komission julkaiseman ehdotuspyynnön keskeisenä tavoitteena on tarjota tukea EU:n koheesiopolitiikkaan liittyvän tiedon ja sisällön tuottamiseen ja levittämiseen, mukaan lukien esimerkiksi oikeudenmukaisen siirtymän rahasto ja Euroopan elpymissuunnitelma, kunnioittaen samalla toimijoiden täydellistä toimituksellista riippumattomuutta. Ehdotuksia voivat jättää muun muassa mediaorganisaatiot, uutistoimistot, voittoa tavoittelemattomat yhteisöt, korkeakoulut ja oppilaitokset, tutkimuslaitokset ja ajatushautomot, Euroopan etua edistävät yhdistykset, yksityiset yhteisöt sekä kansalliset, alueelliset ja paikalliset viranomaiset – eivät kuitenkaan koheesiopolitiikan toteuttamisesta vastaavat viranomaiset. Hakemukset on jätettävä 11. tammikuuta 2022 mennessä.

Lue lisää: https://ec.europa.eu/regional_policy/en/newsroom/news/2021/10/19-10-2021-call-for-proposals-2021-support-for-information-measures-relating-to-eu-cohesion-policy

Tiedot

Julkaisupäivä
28. lokakuuta 2021
Laatija
Suomen-edustusto