Siirry pääsisältöön
Suomen-edustusto

Yhteystiedot Suomessa

Euroopan unioni tarjoaa sekä keskustietopalvelun että erilaisia tietopalveluita ja verkostoja ympäri Suomea.

Jos sinulla on kysyttävää EU:sta, tarvitset apua tiedonhaussa, haluat tutustua asiakirjoihin tai jos tarvitset EU-asiantuntijaa tapahtumaan, löydät yhteystiedot alla olevista linkeistä.

Onko sinulla kysyttävää EU:sta? Soita tai kirjoita suomeksi tai muulla EU-kielellä. Europe Direct -palvelu on maksuton.

Paikalliset Europe Direct -pisteet toimivat suorana kanavana kansalaisten ja EU:n toimielinten välillä. Ne järjestävät tilaisuuksia, ja niiltä saa tietoja ja julkaisuja EU:n politiikoista ja EU:n kansalaisten oikeuksista.

Euroopan komission Suomen-edustuston yhteystiedot ja sijainti. Edustusto ottaa vastaan vierailuryhmiä mahdollisuuksien mukaan.

Ota yhteyttä Euroopan komission mediapalveluihin Suomessa ja Brysselissä. Osiosta löydät tietoa mediapalveluista, materiaaleista ja akkreditoinneista sekä lehdistötiedotteet.

Tietoa toimijoista ja verkostoista, jotka tarjoavat tietoa muun muassa kuluttajan oikeuksista, työllistymisestä, koulutuksesta ja tutkimuksesta, sekä auttavat yrityksiä.

Helsingin keskustakirjasto Oodin (Töölönlahdenkatu 4) katutasossa sijaitsee vuorovaikutteinen EU@Oodi-näyttelytila. Komission ja parlamentin ylläpitämä EU@Oodi esittelee Euroopan unionia ja sen toimintaa.