Siirry pääsisältöön
Suomen-edustusto
Lehdistötiedote9. kesäkuuta 2022Suomen-edustustoArvioitu lukuaika: 1 min

Komission johtava varapuheenjohtaja Frans Timmermans vierailee Suomessa 9.-10.6.

Euroopan komission johtava varapuheenjohtaja Frans Timmermans

Euroopan vihreän kehityksen ohjelmasta vastaava komission johtava varapuheenjohtaja Frans Timmermans vierailee Suomessa tänään ja perjantaina. Hän osallistuu Espoossa Eurocities 2022 konferenssiin ja keskustelee ilmastoon liittyvistä aiheista Suomen hallituksen edustajien, sidosryhmien sekä kansalaisyhteiskunnan edustajien kanssa.

Torstaina Timmermans tapaa eduskunnan suuren valiokunnan jäsenet. Myöhemmin työlounaalla hän keskustelee Suomen ilmastopaneelin jäsenten kanssa. Hän tapaa myös ympäristö- ja ilmastoministeri Maria Ohisalon sekä tutustuu suomalaiseen metsään yhdessä maa- ja metsätalousministeri Antti Kurvisen, metsäteollisuuden sekä kansalaisjärjestöjen edustajien kanssa. Timmermans tapaa myös ilmasto-businessverkosto Climate Leadership Coalition CLC:n jäseniä.

Perjantaina Timmermans tapaa Eurooppa- ja omistajaohjausministeri Tytti Tuppuraisen ja puhuu Espoossa Eurocities 2022 konferenssissa. Hän tapaa myös Helsingin pormestari Juhana Vartiaisen ja apulaispormestari Anni Sinnemäen. Timmermansin ohjelma Suomessa päättyy keskusteluun nuorten kanssa ilmastonmuutoksen haasteista ja mahdollisuuksista. Lisätietoja tapahtumasta täältä.

 

Lisätietoja

Euroopan komission Suomen-edustusto

Tiedotuspäällikkö
Pia Siitonen
puh. 040 535 5979
pia [dot] siitonenatec [dot] europa [dot] eu (pia[dot]siitonen[at]ec[dot]europa[dot]eu)

Tiedottaja
Nina Hotti
puh. 050 384 7857
nina [dot] hottiatec [dot] europa [dot] eu (nina[dot]hotti[at]ec[dot]europa[dot]eu)

Seuraa Twitterissä @eukomissio

Tiedot

Julkaisupäivä
9. kesäkuuta 2022
Laatija
Suomen-edustusto