Gå direkt till innehållet
Europeiska kommissionens logotyp
svenska
Representationen i Finland
Nyhetsartikel25 november 2022Representationen i Finland

Anbudsinbjudan för produktion av material

Voimatalo

EU-kommissionens representation i Finland söker genom anbudsförfarande en avtalspartner för produktion av material till representationkontorets webbplats och sociala medier (artiklar och videor).

EU-kommissionens representation i Finland informerar om EU och dess institutioner och politik via olika kanaler och till olika målgrupper. Den främsta informationskanalen är vår webbplats (https://finland.representation.ec.europa.eu/index_sv), vårt nyhetsbrev och sociala medier. Vi anordnar också olika evenemang. Målet är att nå ut till finländare om viktiga initiativ från EU-kommissionen och initativens inverkan på medborgarnas vardag.

Vi söker nu en avtalspartner för de kommande fyra åren och kommer därför att inleda ett anbudsförfarande för ett kontrakt av medelstort värde (upphandlingens värde understiger 140 000 euro).

Aktörer som är intresserade av att delta i anbudsförfarandet ombeds att anmäla intresset: Anbudsinfordringar från gemenskapsinstitutionerna eTendering - Uppgifter (europa.eu) - Åtgärder - Anmäl intresse (COMM/HEL/2022/MVP/0934) - senast den 16 december 2022. Man måste vara inloggad för att anmäla intresse.

Denna annons förbinder inte representationskontoret att inleda ett anbudsförfarande eller att bjuda in alla aktörer som har visat intresse och som kan komma i fråga för att delta i anbudsförfarandet.

Översikt

Publiceringsdatum
25 november 2022
Upphovsman
Representationen i Finland