Siirry pääsisältöön
Suomen-edustusto
Uutisartikkeli25. marraskuuta 2022Suomen-edustustoArvioitu lukuaika: 1 min

Tarjouskilpailu sisällöntuotannosta

Voimatalo

Euroopan komission Suomen-edustusto hakee tarjouspyynnöllä sopimuskumppania verkkosivujen ja sosiaalisen median sisällöntuotantoon (artikkelit ja videot).

Euroopan komissio viestii EU:sta, sen toimielimistä ja politiikoista eri kanavissa ja eri kohderyhmille. Euroopan komission Suomen-edustuston keskeisinä viestintäkanavina ovat verkkosivut (https://finland.representation.ec.europa.eu/index_fi), uutiskirje ja sosiaalinen media. Edustusto järjestää myös tapahtumia. Tavoitteena on viestiä suomalaisille tärkeistä Euroopan komission aloitteista sekä niiden vaikutuksesta kansalaisten arkeen.

Edustusto hakee sopimuskumppania seuraavaksi neljäksi vuodeksi ja aikoo avata tarjouskilpailun, joka luetaan arvoltaan keskisuuriin hankintoihin (alle 140 000 euroa).

Tarjouskilpailusta kiinnostuneita alan toimijoita pyydetään ilmaisemaan kiinnostuksensa Euroopan unionin toimielinten tarjouspyynnöt -järjestelmässä osoitteessa eTendering - Tiedot (europa.eu) (Toiminnot - Kiinnostuksenilmaisu COMM/HEL/2022/MVP/0934) viimeistään 16.12.2022. Järjestelmään tulee kirjautua.

Tämä ilmoitus ei sido edustustoa aloittamaan tarjouskilpailua tai kutsumaan kaikkia kiinnostuksensa ilmaisseita kelpoisia toimijoita tarjouskilpailuun.

Tiedot

Julkaisupäivä
25. marraskuuta 2022
Laatija
Suomen-edustusto