Gå direkt till innehållet
Europeiska kommissionens logotyp
svenska
Representationen i Finland
Nyhetsartikel6 juni 2023Representationen i Finland

Anbudsinbjudan för transporttjänster för EU-kommissionens representation i Finland

Euroopan unionin lippu
Euroopan unionin lippu

EU-kommissionens representation i Finland söker genom anbudsförfarande en avtalspartner för tillhandahållande av transporter.

Varje månad besöker EU-tjänstemän eller andra gäster på hög nivå Helsingfors och EU-kommissionens representation i Finland tar hand om deras transporter. I stor utsträckning kan vi sköta detta på egen hand, men det är inte ovanligt att vi behöver anlita en utomstående aktör för transporttjänster, när vi har flera gäster på samma gång eller vår egen personal har andra arbetsuppdrag.

Vi söker nu en avtalspartner för de kommande fyra åren och kommer därför att inleda ett anbudsförfarande för ett kontrakt av medelhögt värde (upphandlingens värde understiger 140 000 euro).

Aktörer som önskar delta i anbudsförfarandet ombeds att anmäla intresse via EU-institutionernas gemensamma system för anbudsinfordringar, eTendering: https://etendering.ted.europa.eu/cft/cft-display.html?cftId=14573 (Åtgärder – Anmäl intresse COMM/HEL/2023/LVP/0391) senast den 26 juni 2023. Man måste vara inloggad i systemet för att kunna anmäla intresse.

Denna annons förbinder inte representationskontoret att inleda ett anbudsförfarande eller att bjuda in alla aktörer som har visat intresse och som kan komma i fråga för att delta i anbudsförfarandet.

Läs mer: Offentliggörande på förhand av ett förhandlat förfarande för tilldelning av kontrakt till lågt eller medelhögt värde enligt EU:s budgetfördning

Översikt

Publiceringsdatum
6 juni 2023
Upphovsman
Representationen i Finland