Siirry pääsisältöön
Suomen-edustusto
Uutisartikkeli6. kesäkuuta 2023Suomen-edustustoArvioitu lukuaika: 1 min

​​​​​​​Tarjouskilpailu kuljetuspalveluista Europan komission Suomen-edustustolle

Euroopan unionin lippu
Euroopan unionin lippu

Euroopan komission Suomen-edustusto hakee tarjouspyynnöllä sopimuskumppania kuljetuspalvelujen toteuttamiseen.

Helsingissä vierailee kuukausittain korkea-arvoisia EU- tai muita virkamiehiä, joiden kuljetuspalvelut Euroopan komission Suomen-edustusto järjestää. Palvelut järjestetään pääosin edustuston omalla kalustolla ja henkilöstöllä, mutta esimerkiksi päällekkäisten vierailuiden tai henkilöstön ollessa muissa tehtävissä, edustusto hankkii nämä palvelut ulkopuolisilta toimijoilta.

Edustusto hakee sopimuskumppania seuraavaksi neljäksi vuodeksi ja aikoo avata tarjouskilpailun, joka luetaan arvoltaan keskisuuriin hankintoihin (alle 140 000 euroa).

Tarjouskilpailusta kiinnostuneita alan toimijoita pyydetään ilmaisemaan kiinnostuksensa Euroopan unionin toimielinten tarjouspyynnöt -järjestelmässä osoitteessa:

https://etendering.ted.europa.eu/cft/cft-display.html?cftId=14573

 (Toiminnot - Kiinnostuksenilmaisu COMM/HEL/2023/LVP/0391) viimeistään 26.6.2023. Järjestelmään tulee kirjautua.

Tämä ilmoitus ei sido edustustoa aloittamaan tarjouskilpailua tai kutsumaan kaikkia kiinnostuksensa ilmaisseita kelpoisia toimijoita tarjouskilpailuun.

Lisätietoja: EU:n varainhoitoasetuksen mukainen ennakkotiedotus neuvottelumenettelystä arvoltaan vähäisen tai keskisuuren hankintasopimuksen tekemiseksi (kieliversio FI)

 

Tiedot

Julkaisupäivä
6. kesäkuuta 2023
Laatija
Suomen-edustusto