Gå direkt till innehållet
Representationen i Finland
Nyhetsartikel29 november 2022Representationen i FinlandLästid: 1 min

Sök jobb som säkerhetsassistent vid EU:s institutioner!

EU careers

Har du jobbat med säkerhetsfrågor? Är du intresserad av en internationell karriär och vill jobba i ett multikulturellt team? Då ska du titta hit! EU:s institutioner söker assistenter (lönegrad AST 3) inom nedanstående tre områden.

  1. Operativ säkerhet: Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att bistå i alla säkerhetsfrågor som rör skyddet av bland annat personer, byggnader och annan infrastruktur, utrustning samt känsliga och säkerhetsskyddsklassificerade uppgifter. Vissa jobb inom det här området kan innebära att du måste bära vapen och kräver att du deltar i kontinuerlig utbildning i hantering av skjutvapen och fysisk konditionsträning.
  2. Teknisk säkerhet: Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att bidra till konceptarbete, teknisk förvaltning, analys samt teknisk och administrativ övervakning i anknytning till byggnadssäkerhet och teknisk säkerhetsutrustning.
  3. Hälsa och säkerhet på arbetsplatsen: Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att bidra till att genomföra förebyggande åtgärder för hälsa, säkerhet och hygien på arbetsplatsen, samordning av arbetsmiljöaspekter vid planering och uppförande av byggnader, utarbetande av planer och instruktioner för hälsa, säkerhet och hygien samt krishantering.

Observera att du bara kan söka till ett område. Läs mer om ansökningskriterierna och urvalsförfarandet i länken nedan. Ansökningstiden löper ut den 20 december kl. 13.00 finsk tid.

Läs mer: https://epso.europa.eu/sv/assistants-security-and-safety

Översikt

Publiceringsdatum
29 november 2022
Upphovsman
Representationen i Finland