Skip to main content
Europeiska kommissionens logotyp
svenska
Representationen i Finland
Nyhetsartikel28 januari 2021Representationen i Finland

Komissio haluaa saada palautetta luonnon monimuotoisuuden suojeluun liittyvästä aloitteesta

Olemme kaikki riippuvaisia luonnon monimuotoisuudesta, mutta se on katoamassa ennennäkemättömän nopeasti. Komissio on käynnistänyt julkisen kuulemisen luonnon ennallistamistavoitteita koskevasta aloitteesta.

Aloite on yksi keskeisistä toimenpiteistä vuoteen 2030 ulottuvassa EU:n biodiversiteettistrategiassa, jonka komissio julkaisi toukokuussa 2020 ja jossa ehdotetaan oikeudellisesti sitovia ennallistamistavoitteita. Aloitteella edistetään biodiversiteettistrategian tavoitetta: saada Euroopan luonnon monimuotoisuus elpymään. Komissio pyytää palautetta erityisesti sellaisilta organisaatioilta ja yksityishenkilöiltä, jotka joko osallistuvat luonnon monimuotoisuuden hoitoon, ennallistamiseen ja suojeluun tai joihin luonnon monimuotoisuutta koskevan EU:n toimintapolitiikan eri näkökohdat vaikuttavat. Suomenkieliseen kuulemislomakkeeseen pääset alla olevan linkin kautta sivun yläreunassa olevasta kielivalikosta. Voit esittää aloitteesta palautetta 5. huhtikuuta saakka.

Lue lisää:

https://ec.europa.eu/info/law/better-regulation/have-your-say/initiatives/12596-Protecting-biodiversity-nature-restoration-targets

Översikt

Publiceringsdatum
28 januari 2021
Upphovsman
Representationen i Finland