Gå direkt till innehållet
Representationen i Finland
Nyhetsartikel17 december 2020Representationen i FinlandLästid: 1 min

Hälsningar från EU@Ode

Detta år har varit väldigt annorlunda för informationsstället EU@Ode, som nyss firade sitt 2-årsjubileum. Utrymmena är stängda fram till den 10 januari 2021 på grund av coronasituationen. Men på sociala medier har EU@Ode inte alls tystnat! Via de...

I år har de bland annat drivit en #EUarjessa-kampanj, där de har informerat om hur EU påverkar allas vardag. På Twitter har de till exempel belyst EU:s åtgärder för att motverka klimatförändringarna och skydda den biologiska mångfalden. Just nu kan du följa med EU@Odes julkalender på Instagram Stories! Trots att du tyvärr inte kan besöka EU@Ode fysiskt just nu, kan du alltid höra av dig med EU-relaterade frågor via sociala medier eller genom att mejla till eustaff [dot] oodi [dot] helsinkiatgmail [dot] com (eustaff[dot]oodi[dot]helsinki[at]gmail[dot]com). Förhoppningsvis blir allt annorlunda nästa år – vi ses då!

Här hittar du EU@Ode på sociala medier: https://www.instagram.com/euoodi/, https://twitter.com/euoodi och https://www.facebook.com/EUoodi. Nedan kan du läsa mer om informationsstället EU@Ode på svenska genom att klicka på ”SV” i balken uppe på sidan.

Läs mer: https://euoodi.eu/

Översikt

Publiceringsdatum
17 december 2020
Upphovsman
Representationen i Finland