Siirry pääsisältöön
Suomen-edustusto
Uutisartikkeli27. tammikuuta 2021Suomen-edustustoArvioitu lukuaika: 1 min

#AskThePresident - vastauksia kysymyksiin

Komission puheenjohtaja Ursula von der Leyen lupasi vastata #AskThePresident-kysymyksiin. Niitä tuli paljon ja ne olivat hyviä!

#AskThePresident – vastauksia kysymyksiin, osa 4

Te kysyitte, puheenjohtaja Ursula von der Leyen vastasi! Roger ja Stina halusivat tietää lisää koronarokotteista ja EU:n rasisminvastaisista toimista. Lisäksi Festina halusi saada vinkkejä siitä, miten nuoret naiset voivat edetä yhteiskunnallisella uralla.

#AskThePresident – vastauksia kysymyksiin, osa 3

Kuluneena vuonna on ollut paljon puhuttavaa. Ursula von der Leyenin komissio aloitti vuosi sitten. Tuoreessa #AskThePresident-jaksossa hän vastaa Shanin, Davidin ja Dimitarin kysymyksiin menneistä ja tulevista haasteista sekä visiostaan koronanjälkeisestä Euroopasta. Katso vastaukset ja lähetä oma kysymyksesi!

#AskThePresident - vastauksia kysymyksiin, osa 2

Toisessa vastausvideossaan von der Leyen vastaa Carlon, Miguelin, Dimitriuksen, Etiennen, Annan, Célian ja Steliosin kysymyksiin muun muassa metsien uudistamisesta, EU:n armeijan perustamisesta, Schengen-alueen säilyttämisestä sekä komission puheenjohtajan musiikkimausta.

Tässä ensimmäisessä osassa hän vastaa Valentinin, Marcon, Julian, Guntin ja Willyn kysymyksiin mm. ilmastonmuutoksesta ja vähemmistöjen oikeuksista.

Tiedot

Julkaisupäivä
27. tammikuuta 2021
Laatija
Suomen-edustusto